2 Mayıs 2010 Pazar

Modayı YIRTIN!!!

Yeni moda bu! Yırtalım! Çok kolay!
Moda hiç bu kadar kolay olmamıştı. Modanın bu hızına yetişmek için her yaz kış gardrop detoksu, yeni giysiler, sezonun gözde ayakkabıları yok babetleri yok bootileri yok çantaları derken sürekli masraf masraf yapıyoruz. Moda her yıl daha kolaylaşıyor aslında eskiden korseler kabarık etekler ipek kumaşlar varken, tekstil pahalıyken şimdi oldukça ucuzladı.Artık işlemeler süsler abartılarda gitti. Gitmek üzere. Lafı çok uzatmadan konuya gireceğim. Bu yıl eski t-shirtlerinizi, taytlarınızı,jeanlerinizi kesip yırtıp modifiye yapıp giyebilirsiniz. Bunun için nasıl başlamak lazım?
Jeanlerinizi istediğiniz yerden kesin kestiğiniz yerleri çitileyin.Hatta makineye atın güzel bir yıkansın kendine gelsin.
Bluzlarda delikler açın,özellikle kolları enine kesebilirsiniz. Şerit şerit kesin. Bluzların üzerine minik ve orta boyutlarda delikler açın.Aşağıdaki resimlere bakarak daha iyi sonuçlar çıkarabilirsiniz.Yakında bu konuyla ilgili yeni resimler de eklemeye çalışacağım. Kestiğiniz renkli parçalar olursa beyaz bluza monte edebilirsiniz. Unutmayın iyi dikiş ya da estetik bir duruş önemli değil. Yeni moda bu hırpalanmışsın gibi : )  Jeanlerinde kestiğiniz belli bölgelerin altından özelikle kırmızı kumaş dikebilir kırmızı siyah yeşil iplerle dışardan da dikilmiş gibi süs görüntü verebilirsiniz. Ama normal dikiş içeriden unutmayın : ) Bluzları ortadan şerit halinde ayırıp renkli iple, dikişle örgü bağlantı kurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder