6 Mayıs 2010 Perşembe

Hepsini Yaptım Gördüm! Gerçek İncelme Tavsiyeleri

İncelmek aslında düşündüğünüzden çok daha kolay. Hızlı kolay ve ucuz yoldan yöntemler var.
  • Günde en az 2 litre su için.
  • Asansör, araba yerine merdiven çıkma, yürüme gibi yöntemler kullanın. 
  • Özellikle Pazar günleri sağlıklı hafif güzel bir kahvaltıdan sonra açık havada koşun, yürüyün. Bu program için size Caddebostan'ı öneririm. Önce güzel bir kahvaltı edin. Kahvaltı tabağı önerimdir. Hem ihtiyacınız olan besinleri alıyorsunuz hem de hafif. Yavaş yemek yiyin. Havalar da miss gibi kendinizi dinleyin nefes alın biraz. Ardından  sahil yoluna gidin sahilde biraz yürüyün, koşun. Süper zevkli bir gün  geçireceksiniz.
  • İnceltici bazı kremler var bunlardan kullanabilirsiniz ama sağlık açısından eczacınıza danışın.
  • Vibroshape gibi titreşimli kemerler kullanabilirsiniz.Bunun yararı uyguladığınız bölgedeki kan dolaşımını hızlandırmak, yağları harekete geçirmek ve yağların parçalanmasına yardımcı olmaktır.
  • Power plate kullanın.Power plate de vücudun metabolizmasını hızlandırarak inceltir,selülite iyi gelir,sıkılaştırır.15 dakikası, 1.5 saatte yaptığınız sporla eşdeğerdir.
  • Power plate kullanacak vaktiniz yok ise ya da daha ucuz yöntemler arıyorsanız size masaj kemerleri ya da masaj aletlerini tavsiye ederim. Masaj kemerinden yukarda bahsetmiştim. Masaj aletlerini ise portakal biberiye yağları karışımını selülitli bölgeye uygulayıp biraz masaj yaparak yedirip ardından o bölgeye masaj aletiyle 15 dk masaj yapmanızı tavsiye ediyorum.
  • Akşam yemeklerini hafif yiyin kesinlikle ekmek yemeyin. Sabahları güzel beslenin. Öğlenleri tavuklu salata vb. şeyler yiyin.Ekmeksiz tabi. Gerçekten doyuruyor. Salata bitince 1-2 büyük bardak su için. Az yiyiyn sık yiyin gerçekten işe yarıyor. Mesela öğlen tavuklu salata yediniz (sossuz! soslardan uzak duralım!) 1 saat sonra sütlü bir tatlı,dondurma ya da atıştırmalık hafif şeyler yiyebilirsiniz.
  • Şekeri tuzu kesin bakın nasıl etki ediyor! Gün içinde canınızın çok tatlı çektiği zamanlar olabilir.O zaman muhtemelen vücut biraz enerji istiyordur ya da acıkmışsınızdır. Bu durumda önerim Eti Form çikolata kaplı lifli büskiviyi tavsiye ediyorum. Tatlı kriziniz geçiyor hem hafif hem de lezzetli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder